I per celebrar-ho varem fer una galetes en forma de cor, les vam posar dins una bossa, i vam afegir la recepta i les varem regalar a tothom a qui estimem!
GALETES DE SANT VALENTÍ
INGREDIENTS:
-225 gr. de farina,
-75 gr. ametlla en pols,
-125 gr. mantega estovada,
-un ou,
-mitjà culleradeta de cafè de llevat,
-un altre de sal,
-125 gr. de sucre.
PREPARACIÓ:
1.- En un bol , barreja la farina, les ametlles, el llevat, el sucre, la mantega i la sal i fes una massa homogènia.
2.- Paper sulfuritzat estira la pasta i desprès amb els motllos es talla la pasta amb diferents formes.
3.- Deixar reposar les galetes durant 20 minuts.
4.- Coure-les en el forn a 180º fins que comencin a estar daurades (uns 10 minuts).
5.- Deixar refredar abans de manipular, doncs surten toves i quan perden el calor es posen dures i ja no es trenquen.
La massa crua es pot congelar 3 mesos. Per utilitzar, descongelar tapada un dia abans a la nevera.
BON PROFIT!
Estaven poc bones eh !!! Desapareixien per art de magia .Jajajaja
ResponEliminaHombre las famosas galletas :) , pues aver desde mi punto de vista a pesar de todo lo expresado sobre las galletas, verdaderamente he podido aprender ha hacer algo que antes no savia i por el sabor no , porque el sabor era fabuloso.
ResponElimina