PQPI-PTT



Aquest blog està pensat per treballar amb l'alumnat dins el mòdul B el crèdit Tecnologies de la informació i de la comunicació. Hi anem anotant activitats, vivències, informacions... relacionades amb el món de l'hoteleria i també amb altres coses que passen. Uns dies estarà més actiu i d'altres... no.







divendres, 9 de març del 2012

INTRODUCING... PQPI-PTT BAIX MARESME

Això de estranar i posar en marxa un nou PTT, és una tasca molt gratificant: saps que compten amb tu pel que ja has fet i saps que compten amb tu pel què podras fer!
Així que després d'uns quants mesos de molt d'esforç i moltes ganes... ja tenim un nou programa: el PQPI_PTT BAIX MARESME.
En aquest PQPI-PTT hi participen els Ajuntaments de Montgat, Alella i Tiana. La Diputació de Barcelona i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La nostra ubicació física és a l'Espai Jove de Montgat.
Aquest curs tenim dos grups de joves, que respectivament es formen en cursos d'hoteleria i vendes.
De mica en mica aniré presentant els cursos, els participants, els experts i les tutores, i totes aquelles persones que fan possible que aquesta activitat formativa tan enriquidora a "dues-tres bandes" funcioni.

1 comentari:

  1. D'aquesta foto conec a l'axel, que es amic meu, del meu poble.

    ResponElimina