PQPI-PTT



Aquest blog està pensat per treballar amb l'alumnat dins el mòdul B el crèdit Tecnologies de la informació i de la comunicació. Hi anem anotant activitats, vivències, informacions... relacionades amb el món de l'hoteleria i també amb altres coses que passen. Uns dies estarà més actiu i d'altres... no.







dimarts, 25 de setembre del 2012

COMENÇAMENT DEL NOU CURS 2012-2013 AL PQPI/PTT BAIX MARESME


Hem anat a visitar l'Ajuntament de Montgat, on ens varen rebre la regidora d'Ensenyament la Sra. Rosa Funtanet i l'Il.lustrissím  Sr. Alcalde  Sr. Francesc García Arrocha, que varen donar la benvinguda al municipi i al nou curs i ens varen animar a treballar molt. Gràcies. Així ho ferem.

7 comentaris:

  1. mola molt el curs i vinc perque no hi havia una altre cosa.

    ResponElimina
  2. Som l'Alfonso i el Francesc, el Alfonso es de Masnou, i en Francesc de Badalona, em vingut perque ens agrada molt la cuina, i amb l'objectiu de aprobar i tindre un futur.

    ResponElimina
  3. Soc l'Adri vinc de Badalona i faig aquest pqpi per que m'agradaria dedicarme a la cuina i esperu aproba el pqpi i pude teni alguna formacio que majud-hi a tenir una formacio. Soc l'Oriol i vinc de Arenys de Munt vull fer aquest ptt perque vull tenir algu de formacio de cuina, espero aprovar i treure el 8 que es necessita per no fer la prova d'acces .

    ResponElimina
  4. Hola, me llamo Izan y soy de El Masnou.
    Vengo a este PQPI porqué no pude acabar la ESO y creo que es una buena oportunidad para no quedarme atrás porqué a demás cocinar es arte y si se me da bien puedo conseguir un gran futuro.De momento me esta gustando porqué la enseñanza en este lugar no es aburrida y una buena forma de aprender es con diversión y dándole interés al asunto.

    ResponElimina
  5. Hola soy Ivan Fernadez y soy de Badalona, estoi interesado en hacer este curso porque es a lo que me quiero dedicar desde pequeño. Aparte soy una persona que quiero aprovexar este curso al maximo. Gracias un saludo a todos!

    ResponElimina
  6. soy Cristina vengo de Badalona e venido a este curso porque me gusta la cocina y con el objetivo de tener un futuro.

    ResponElimina
  7. Dentro de poco veréis mi foto puesta aquí en el bloc, con el uniforme de cocina.

    ResponElimina